Saturday, August 12, 2017

Rasi Puttu Flour

 Rasi Puttu Flour


Direction for Use
Take required quantity of Rasi puttu flour and add equal quantity  of warm water with puttu flour and stir it in a vessel.now close the vessel with a lid for five minutes. After 5 minutes spread the mixture in a vessel. For sweet and better taste add enough sugar, coconut flakes, ghee or gingelly oil. For kara puttu fry mustard, green chilli, onion, carrot, tomato in a pan and add natural  puttu mixture with it. Add salt for taste.

Ingrediants
Rice flour, cardamom, cashew nut, vanilla essence and salt.

Nutritional Information
CALORIES
432.27 K cal
TOTAL FAT
5.94 g
SATURATED FAT
2.70 g
POLY UNSATURATED FAT
2.05 g
MONO UNSATURATED FAT
1.15 g
TRANS FAT
0 g
CHOLESTEROL
0 mg
PROTEIN
11.86 g
CARBOHYDRATE
75.40 g
DIETARY FIBER
5.12 g

Best Quality with lowest Price.

No comments:

Post a Comment

*விஞ்ஞானிகள் வியக்கும் அக்னிஹோத்ரம்*

  போபால் விஷவாயு தனது கோரத்தாண்டவத்தை ஆடிய போது ஒரு வீட்டில் யாகம் நடத்திக் கொண்டிருந்த சிலருக்கு மட்டும் அந்த நச்சு வாயுவால் பாதிப்பில்...